Om oss och Gårdsförsäljning

Öppettider för försäljning: Måndag - Fredag 13:00 - 15:00      Telefon: 0511-340705        Email: info@kooperativet.nu

På Nils - Tolsgården  har vi flera olika verksamhetsområden och som är säsongsberoende, på sommarhalvåret fokuserar vi på vår ekologiska odling med tillhörande biodling och externa beställningsarbeten som tex campingstäd mm.


Året runt har vi även en cykelverkstad, ett finsnickeri, hobbyverkstad och en liten It-avdelning.  Olika gårds- och hushållssysslor fördelas även mellan alla som arbetar hos oss.


I vår Gårdsbutik som har premiär onsdagen den 9 december -20, och här på hemsidan har vi våra alster till försäljning. Här nedan hittar du vad som finns i vårt skafferi just nu.

 

Vi värnar om både människan och miljön därför försöker vi hela tiden utveckla vårt återbrukstänk i allt vi gör och skapar.

 

Kom och hälsa på

Från och med december 2020 öppnar vi upp för försäljning på gården och här kan du köpa dig lite fika, handla  och fråga oss om vår verksamhet.

Cykelverkstad

Cykelverkstan är öppen under hela året och vi tar imot cyklar som vi fått till skänks, vilka har renoverats för försäljning, samt att vi utför service och reparationer åt privatpersoner m.m


IT Verksamhet

Vi har nu öppnat ett litet IT kontor. Där vi utför mindre arbeten som tex, felsökningar, uppgraderingar och ominstallationer. Klicka på länken nedan för att läsa mer om våra tjänster.

Ekologiskt inriktad odling

och marmelader

Vår ekologiska odling är beroende av säsong och skörd. Klicka nedan för att se vad som finns till försäljning just nu.

Externa arbeten privat/Företag

Vi utför olika externa beställningsuppdrag som tex städ, återvinning, trädgårdsskötsel, snöskottning mm. Kontakta oss med din förfrågan

Finsnickeri & Hobby

Vi utför mindre snickerierarbeten, gjutning och annat smått och gott som förgyller både ditt hem och din trädgård.

Klicka nedan för att se vad vi har till försäljning just nu. Välkommen med din förfrågan om det finns önskemål på något annat.

Telefon/Phone0511340705

Verksamhetens öppettider

Måndag - Fredag

8:00 - 15:00